Taste our products and become
a flexitarian without noticing it

WOULDN’T IT BE GREAT IF
THERE ARE VEGGIE PRODUCTS WITH

… the same bite and taste as a classic meat or fish product?
… made from local futureproof ingredients
… packaging made of rPet recycled material

WE THOUGHT SO!
MEET BONRILL FINEST VEGGIES

The issue at BonRill isn’t whether it’s meat or a fish substitute. Eating veggie should not be a problem and that is why we lower the barrier by making tasty products with some recognition (regardless whether it is meat or fish). We want to prove that you can eat veggie without sacrificing taste, quality and texture.

In addition, we want to emphasize that we make everything in-house with local raw materials (oyster mushroom). Sustainability was never so clear.
BonRill is happy to present tasty veggie products with the
taste and texture of real fish or meat products. They are not only
free from soy and gluten, but have a taste to die for.

WE ARE THRILLED TO PRESENT TO YOU
OUR BONRILL FINEST VEGGIES.

Quality (BonRill stands for 5 generations of food specialists;
everything is made in-house)
Affordable convenience: ready to use with a recognizable taste
Low ecological footprint (local oyster mushroom)
It can be fun to make tasty spreads when the mood strikes, but sometimes that mood doesn’t.
That’s when BonRill delicious ready-to-eat salads come in handy. Just add fresh bread, whole-grain crackers, or chips.
Veggie Curry Salad
find me @Spar
Veggie Andalouse Salad
Vegan Préparé
find me @Colruyt
Veggie Sea Curry salad
Veggie Sea Salad
find me @Colruyt, @Spar
Veggie Tune-in Salad
find me @Spar
+ Vegan Salmon Salad
+ Veggie Meat Salad
Sauces are a main ingredient in many dishes. Our vegan sauces work perfectly with your taco,
sausages or with your BonRill vegan sea burger.
Veganaise
+ Vegan Tartare
+ Vegan Andalouse
We @ BonRill believe that everyone should be able to enjoy a good sausage without sacrificing on taste and texture.
Our sausages can be cooked in a frying pan or on a grill – either works great!
Veggie Boudin Blanc
Veggie Bratwurst
Veggie Grill Sausage

Who is this? No fish?
Fish-free burger with an excellent bite;
you and the kids will be thrilled!

Gyros, pita and indian strips; 100% veggie, it’s a wrap!
Veggie Pita
Veggie Gyros
Veggie Indian Curry

We get a lot of tips from customers who used BonRill as a basis in recipes. Because these are fun as inspiration, we are happy to share them with you.

Do not hesitate to send your recipes via caroline@bonrill.be or share photos via Instagram or Facebook with the tag @bonrill.be.

CALL CAROLINE TO MEET THESE HAPPY PRODUCTS

+32 57 20 06 94
Dehemlaan 13 – 8900 Ieper
info@bonrill.be

FOLLOW US ON INSTAGRAM & FACEBOOK

WITLOOFBROODJES MET
BONRILL VEGGIE SEA SALAD

Wat heb je nodig?
  • 4 kleine witloofstronkjes;
  • 1 potje bonrill veggie sea salad
  • 8 aardbeien
  • een handjevol waterkers

Bereidingswijze:
Bootjes maken van het witloof (kontje er af en losmaken). De aardbei zo fijn mogelijk snijden en mengen onder de salade. Doe de sea salade in de bootjes en afwerken met de waterkers.

Recept: Kokerellen

Hapje van Veggie Sea Salad met pompelmoes

Wat heb je nodig?
  • broodjes of kleine pistolets
  • pompelmoes
  • baby spinazie
  • groene appel
  • veggie sea salad
  • bieslook
  • peper

Bereidingswijze:
Gril de broodjes even kort in de broodrooster , schil – versnijd je pompelmoes peller à vif zo heb je geen bitteren velletjes en enkel het vruchtvlees, was de spinazie. Je kan het broodje gaan beleggen met al het lekkers , werk af met bieslook – peper en dien op.

Recept: Mamasgezondetips

Tortilla met veggie sea salad,
zoete aardappel en zoetzure ui

“De veggie spreads van Bonrill hebben de smaak en textuur van een echte vissalade en worden gemaakt op basis van oesterzwam. Waarom oesterzwammen? Oesterzwammen zijn rijk aan vezels en zijn een natuurlijke bron van micronutrienten (vitaminen, mineralen,…) . Bovendien hebben ze een heerlijke umami-smaak.

Ik sneed een paar kleinere tortilla’s uit een grotere tortilla, belegde ze met gebakken paprika, pijnboompitten, venkel en zoete aardappel. Daarboven wat van deze sea salad en ik werkte af met gepekelde ui. Heel makkelijk, maar wat een bom van smaken!”

Bron/recept: The Messy Chef